Nahoru
Dolu
AKČNÍ NABÍDKA Přípravky na nádobí Saponáty na nádobí Tekuté a sypké písky Čističe kuchyní Přípravky na nerez Přípravky na grily a trouby, na připáleniny Přípravky na mytí podlah Přípravky na mytí oken Čističe oken Směsi do ostřikovačů a destilovaná voda Autošampony Čisticí prostředky na WC Čisticí prostředky proti vodnímu kameni Osvěžovače vzduchu WC tablety a závěsy Sítka do pisoáru Ostatní čisticí prostředky Čističe odpadů Změkčovače vody Leštěnky Sůl posypová Dezinfekční prostředky Dezinfekce ploch a povrchů Dezinfekce pokožky rukou a kůže Dezinfekce nástrojů Pomůcky k dezinfekčním přípravkům Profesionální čisticí přípravky Přípravky do myček nádobí Připravky do myček Tablety do myčky Mýdla, krémy, pasty - péče o ruce Tekutá mýdla Toaletní mýdla Hotelová kosmetika Krémy na ruce Mycí pasty a tekuté suspenze na ruce Prací prostředky Prací prášky, škroby, mýdlo na praní, prací přísady Aviváže Přípravky na koberce Papírový hygienický program Toaletní papíry Papírové ručníky skládané Papírové ručníky rolované Papírové kapesníčky, ubrousky, kuchyňské utěrky, vatové tyčinky Hygienické sáčky Zásobníky a dávkovače Dávkovače mýdla, gelu, pasty Zásobníky na toaletní papír Zásobníky na rolované ručníky Zásobníky na skládané ručníky Zásobníky na hygienické sáčky Odpadkové koše Osoušeče rukou Zrcadla Elektronické osvěžovače vzduchu Obalový materiál Alobaly a potravinové fólie Mikrotenové sáčky a tašky Igelitové tašky Lékárenské sáčky Sáčky do koše a pytle na odpad Jednorázové rukavice a oděvy Gumové rukavice Kuchařské oblečení Zástěry Hadry, prachovky, chňapky, ručníky Hadry Prachovky, víceúčelové utěrky Utěrky Chicopee Švédské utěrky z mikrovlákna Žínky, šátky froté, ručníky pracovní Chňapky, kuchyňské utěrky bavlna, motouz Houbičky a drátěnky Kartáčnické zboží Štětky na WC, soupravy Smetáky, smetáčky a lopatky Košťata a rýžáky, násady, hole Kartáčky na ruce, kartáče, kolíčky Vědra Lopaty a lopatky pozink, zvon gumový, rohož Oprašováky Mop s koncovkou se závitem Koše odpadkové Tělová kosmetika, Ústní hygiena Šampony na vlasy Sprchové gely Zubní pasty, kartáčky Pěny na holení, vlhčené ubrousky Insekticidy Gastro sortiment Plastové příbory Plastové kelímky Plastové nádobí Plastové tácky Menuboxy Párátka, špejle, sáčky na kebab a hamburger Gumičky Profesionální úklidová technika Pomůcky pro čištění oken Teleskopické tyče Mopy a držáky mopů Mopy jazykové a držáky jazykových mopů Mopy kapsové a držáky kapsových mopů Mopy třásňové a držáky třásňových mopů Mopy zametací a držáky zametacích mopů Mopy Velcro a držáky mopů Velcro Pady a držáky padů Podlahové stěrky a úklidové náčiní Násady k držákům mopů a stěrkám Úklidová vědra Ždímače Úklidové vozíky Plastové úklidové vozíky Chromované úklidové vozíky Úklidové vozíky Nick Plus Úklidové vozíky Nick Star Úklidové vozíky Green Line

Ochrana osobních údajů

Informace o rozsahu zpracovávání osobních údajů zákazníků společnosti ALTER, s. r.o. 

Vážení zákazníci,

naše společnost si velice váží Vaší dosavadní přízně o naše výrobky a služby. Spokojený zákazník je pro nás prioritou; proto si Vás v souvislosti se změnou legislativy dovolujeme informovat, jakým způsobem naše společnost zpracovává osobní údaje dle Nařízení Evropského Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 („nařízení GDPR“).

Správcem osobních údajů je společnost ALTER, s.r.o., IČO 47473266, se sídlem Vavákova 963, Hradec Králové, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Hradci Králové, oddíl C, vložka 3187 („společnost“).

Jaké osobní údaje a proč zpracováváme?

Naše společnost zpracovává osobní údaje zákazníků (popř. osob jednajících za zákazníka) poskytnuté zákazníkem při uzavření smlouvy nebo zaslání objednávky, v souvislosti s poptávkou zboží nebo služeb, či v rámci jiného zákaznického vztahu.

Těmito údaji jsou zejména:

  • identifikační údaje: jméno, příjmení, uživatelské jméno a heslo, IČO, DIČ, vaše funkce v organizaci, pokud zastupujete právnickou osobu

  • kontaktní údaje: poštovní a emailové adresy, tel. čísla

  • údaje o Vašich objednávkách a využití našich služeb, včetně čísel Vašich bankovních účtů, a údaje o reklamacích

  • údaje související s používáním našeho webu: IP adresa, cookies

     

     

Vaše osobní údaje zpracováváme především za účelem uzavření a plnění smlouvy (tj. vyřízení nákupu či poptávky zboží a služeb), za účelem následné péče a zkvalitňování služeb pro zákazníky, vyřízení reklamace apod. Poskytnutí údajů pro tyto účely je dobrovolné, avšak bez jejich poskytnutí nemůžeme Vaši objednávku zboží nebo služeb, nebo jiné plnění realizovat. Právním základem takového zpracování je tedy plnění smlouvy.

Poskytnutí osobních údajů pro účely zasílání obchodních sdělení, marketingových akcí apod. je rovněž dobrovolné, avšak bez jejich poskytnutí opět nemůžeme příslušnou aktivitu realizovat. Právním základem takového zpracování je oprávněný zájem správce.

Současně nám také povinnost zpracovávat a uchovávat některé Vaše osobní údaje ukládají některé právní předpisy (např. uchování dat pro účetní a daňové účely, či pro uplatnění právních nároků).

Pokud navštívíte naše webové stránky, do Vašeho zařízení ukládáme a potom z něj i čteme cookies. Cookies jsou krátké textové soubory generované webovým serverem a ukládané v počítači prostřednictvím prohlížeče. Některé cookies umožňují propojit Vaše aktivity během prohlížení našich stránek a po zavření okna prohlížeče se smažou, jiné zůstávají v zařízení po nastavenou dobu a aktivují se pokaždé, když navštívíte webovou stránku, která konkrétní cookie vytvořila. Cookies do Vašeho zařízení nejen ukládáme, ale také čteme i ty cookies, které do Vašeho zařízení uložil náš web. Tyto cookies jsou nezbytné pro zajištění fungování a analýzy webu. Z Vaší strany je možné tyto cookies zablokovat ve svém prohlížeči. Právním základem zpracování v tomto případě je oprávněný zájem správce.

Komu Vaše osobní údaje poskytujeme nebo předáváme?

Vaše osobní údaje mohou být za výše popsanými účely předány našim pověřeným smluvním partnerům, a to zejména přepravním a zasilatelským společnostem a obchodním zástupcům. Na vyžádání Vám poskytneme seznam všech těchto partnerů, kterým jsou Vaše osobní údaje předávány.

Dále předáváme Vaše osobní údaje státním orgánům, pokud je tato povinnost stanovena zákonem, a dále pokud je to nezbytné pro ochranu práv naší společnosti.

Jak dlouho naše společnost údaje zpracovává?

Vaše osobní údaje zpracováváme v závislosti na účelu po dobu trvání jakéhokoliv smluvního vztahu a dalších 10 let po zániku posledního smluvního vztahu s naší společností.

Jaká jsou Vaše práva ve vztahu ke zpracování a předávání osobních údajů?

Můžete kdykoli vznést námitky proti konkrétnímu způsobu zpracování Vašich osobních údajů. Můžete se na nás také kdykoli obrátit se žádostí o informace či vysvětlení ke zpracovávání Vašich osobních údajů (zejm. rozsah, kategorii, účel, povahu, příjemce a dobu zpracovávání) a požadovat k nim přístup. Máte právo požadovat od nás opravu nesprávných nebo nepřesných údajů, nebo dle okolností jejich likvidaci nebo výmaz nebo omezení jejich zpracovávání; máte právo na přenositelnost osobních údajů v rozsahu stanoveném právními předpisy.

Uvedená práva můžete uplatnit zdarma prostřednictvím zaslání Vaší žádosti nebo námitky, a to buď dopisem zaslaným na adresu společnosti, nebo e-mailem doručeným na adresu gdpr@alter-hk.cz.

Máte právo podat stížnost nebo podnět k Úřadu pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz) pro případ, že máte podezření, že Vaše práva na ochranu osobních údajů byla porušena.

Tato informace je prvotním dokumentem popisujícím nakládání s osobními údaji v naší společnosti. Protože i zde může docházet ke změnám, je ve Vašem zájmu průběžně sledovat naše webové stránky www.alter-hk.cz, kde bude zveřejněna aktuální verze dokumentu.

Datum poslední aktualizace: 25.5.2018